Nokvorst reparatie

Voorkom hoge kosten met een nokvorstreparatie. Sluit vervanging uit, door de nokvorst vast te zetten of vakkundig te laten repareren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met allerlei renovaties en reparaties van het dak en de diverse belangrijke onderdelen. In Den Haag en omgeving helpt ons dakdekkersbedrijf snel & altijd goed!

Vooral oudere huizen hebben last van scheurtjes in het cement onder de nokvorst. Die scheurtjes, kleine gaten en kieren kunnen makkelijk groter worden, door invloed van het weer. Met name vocht is een grote boosdoener. Een hevige regenbui, strenge vorst en sneeuw op het dak kunnen tot problemen leiden, waardoor hoge kosten kunnen ontstaan.

Voorkom hoge kosten

Heeft u last van mos tussen de nokvorst en het dak? Het is een belangrijke oorzaak van lekkage. Twijfelt u over de conditie van de nokvorst en bent u benieuwd of een nokvorstreparatie op dit moment belangrijk is? Wij kunnen de nokvorst vastzetten en een vakkundige inspectie uitvoeren. Belt u ons vrijblijvend in Den Haag en omgeving als u een betrouwbare dakdekker zoekt!

U profiteert daarmee van de voordelen van een nokvorstreparatie:

  • Waterafstotende afwerking
  • Stormvaste bevestiging en afwerking
  • Enorme verlenging van de levensduur

Over ons

Dakenheer is een jong en gepassioneerd dakdekkers bedrijf dat zich specialiseert in alle vakgebieden van het dak. Heeft u een dakprobleem in de regio Den Haag neemt u dan vrijblijvend contact met ons op we helpen u goed en eerlijk!

Onze kracht

VCA gecerticifeerd

10 jaar garantie

Regio Den Haag

Snel ter plaatse

Scherpe prijzen

Altijd bereikbaar

Zeer ervaren

Translate »