Advies en onderhoud

Weet u nog hoe uw woning of bedrijfspand eruit zag toen het net in de verf was gezet? Waarschijnlijk is die nieuwe en frisse uitstraling sindsdien geleidelijk verdwenen, zeker als het schilderwerk inmiddels al even geleden is. Hier komt onderhoud om de hoek kijken. Schilderwerk onderhoud is noodzakelijk om uw gebouw te verfraaien en de levensduur ervan aanzienlijk te verlengen. Advance Onderhoud besteedt altijd zorg aan onderhoud en duurzaam schilderwerk!

Waarom onderhoud

Bij het onderhoud van schilderwerk hoort ook het schoonmaken ervan. Bij buitenschilderwerk zorgt dit ervoor dat regenwater niet blijft hangen achter vuiligheid op kozijnen en deuren zoals stof en zand. Ook bij binnenschilderwerk helpt schoonmaken om stof en ander vuil effectief te verwijderen. Twee keer per jaar met een natte doek eroverheen gaan is al voldoende. Advance Onderhoud denkt graag met haar klanten mee en biedt kundig advies!

Daar waar u dit soort schoonmaakwerkzaamheden relatief eenvoudig zelf kunt verzorgen, geldt dat niet voor andersoortig onderhoud. Zo moet schilderwerk periodiek worden bijgewerkt, liefst nog voordat het beschadigd is. Ook is het belangrijk om met een deskundig oog te kijken naar de ventilatie van een ruimte. Een gebrekkige ventilatie kan leiden tot condensvorming en hiermee ook tot loslatende verf. Allemaal kleine aandachtspunten waar Advance Onderhoud over nadenkt en ook handige tips meegeeft voor zaken die u zelf zou kunnen doen!

Wilt u meer weten over het onderhoud van schilderwerk of heeft u vragen over onze kosten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op via telefooon, whatsapp of offerteformulier. Graag helpen wij u verder met professioneel onderhoudsadvies en -werkzaamheden, zoals wij dat al sinds jaar en dag doen in heel Zuid-Holland!

Translate »