Snel Daklekkage oplossen

In veruit de meeste gevallen ontdekt u een daklekkage op een ongelegen moment. U hebt al schade door de lekkage. Misschien zag u opeens kringen verschijnen op het plafond, kwamen er schimmelplekken in het behang of, in het ergste geval, zag u het water langs de muren lopen. Kortom: een lekkage op het dak. Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om de daklekkage op te sporen en te herstellen. Ook adviseren wij u over eventuele vervolgstappen om lekkages te voorkomen in Zuid-Holland.

Voorkomen van Daklekkage

Een lekkage aan het dak kunt u natuurlijk niet altijd voorkomen. Maar in sommige gevallen is er sprake van een mankement dat er, als het ware, is ingeslopen. Verwaarlozing, achterstallig onderhoud, volle afvoeren van regenpijpen, gescheurd daklood, kapotte dakpannen of dakleien. Er zijn tal van mankementen die een daklekkage kunnen veroorzaken. Een professionele en ervaren expert kan eventuele zwakke plekken op uw dak herkennen en u adviseren over preventieve maatregelen of herstelwerkzaamheden. Een dergelijke periodieke inspectie en opvolgmaatregelen kunnen u behoeden voor een daklekkage.

Advies bij Daklekkage

Omdat water de neiging heeft om via een (vaak onzichtbare) lange weg en door de kleinste kieren en gaten uiteindelijk in uw woning te komen. Het komt zelfs voor dat de daadwerkelijke daklekkage zich niet eens op uw dak bevindt, maar bijvoorbeeld op het dak van de buren. Een professioneel advies van ervaren vakmensen kunt u bij een daklekkage goed gebruiken. Want als er dan maatregelen genomen moeten worden of herstelwerkzaamheden, dan wilt u uiteraard wel dat de lekkage wordt verholpen.

Daklekkage oplossen

Heeft u een lekkage op het dak en weet u waar het probleem vandaan komt? Dan wilt u dit natuurlijk opgelost zien. Dit kan op verschillende manieren. Er kan een stuk nieuw dak over de daklekkage worden geplaatst. Is er sprake van kapotte dakpannen of dakleien die de lekkage veroorzaken? Dan kunnen die vervangen worden. Het is van belang dat een lek dak zo spoedig mogelijk wordt hersteld. Dit om verdere schade te voorkomen. De ervaren dakdekkers waar wij mee werken zien dit belang en zijn u graag van dienst in Rotterdam en Den Haag.

Translate »