Schoorsteen Renovatie

Schoorsteen renovatie is vaak nodig wanneer u merkt dat de schoorsteen slecht trekt, u last heeft van condensatie, de schoorsteen verouderd of door een storm of schoorsteenbrand beschadigd is. Het volledig vervangen van de schoorsteen is meestal niet nodig, aangezien een schoorsteenrenovatie uw bestaande schoorsteen weer helemaal herstelt en vaak zelfs beter maakt dan ooit. Ook het volledige rookkanaal kan onderdeel zijn van een complete schoorsteen renovatie. Een goed functionerende schoorsteen en rookkanaal zijn noodzakelijk om veilig te stoken en zowel brand als koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Een niet goed onderhouden schoorsteen geeft een groot risico op schoorsteenbrand. Belt u ons in de provincie Zuid-Holland en wij helpen u aan de beste oplossing tegen een scherp tarief!

Wat is een Schoorsteen Renovatie?

Een schoorsteen renovatie herstelt uw bestaande schoorsteen. Een dakwerker kan uw schoorsteen bovendien meestal repareren door losse voegen opnieuw te voegen, of losse bakstenen opnieuw in te metselen. Ook het impregneren van voegen behoort tot de mogelijkheden, waardoor uw schoorsteen weer vele jaren gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw schoorsteen te laten bezetten, oftewel laten voorzien van een waterdichte pleisterlaag rondom de schoorsteen. Ook het vernieuwen van de deksteen of kap hoort vaak bij een schoorsteenrenovatie. Zelfs het volledig laten vervangen van het rookkanaal behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen van Schoorsteen Renovatie

Een schoorsteen renovatie zorgt ervoor dat uw schoorsteen en het bijbehorende rookkanaal zich weer in goede staat bevinden. Het vroegtijdig renoveren van de schoorsteen voorkomt bovendien hoge kosten in de toekomst. Een schoorsteen renovatie geeft u het veilige gevoel en gemoedsrust om uw houtkachel of haard naar hartenlust te gebruiken. Andere voordelen van een schoorsteen renovatie zijn het voorkomen van lekkage in uw woning, het verkleinen van het risico op koolmonoxidevergiftiging en schoorsteenbrand. Een schoorsteen renovatie optimaliseert de conditie en betrouwbaarheid van uw schoorsteen en verbetert de trek. Het vuur brandt daardoor sneller, mooier en efficiënter.

Schoorsteen Renovatie laten uitvoeren

Wacht niet tot u problemen krijgt met uw schoorsteen, maar laat tijdig een schoorsteenrenovatie uitvoeren. Ook bij klachten of problemen met uw schoorsteen kunt u altijd bij ons terecht. We hebben 20 jaar ervaring met het renoveren van schoorstenen en rookkanalen. Daarbij werken we alleen met gediplomeerde vakmensen. Denkt u aan een schoorsteenrenovatie? Laat een van onze ervaren specialisten naar uw schoorsteen kijken en ontvang een gedegen advies en onderhoudsplan. Zowel de staat van de schoorsteenkap, het rookkanaal, voegwerk en stenen worden bekeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op in Den Haag en Rotterdam.

Contactinfo

Advance Onderhoud
Schieweg 15
2628 BG  Delft

info@advance-onderhoud.nl
06-48646750

 BTWnr: NL149561325B01

Call Now ButtonBel met Advance!