Houtrot repareren

Voorkomen is beter dan genezen – dat weten we allemaal wel. Maar soms schiet schilderonderhoud erbij in, waardoor vocht in het hout van kozijnen, deuren en dorpels kan trekken. En dan ontdek je (te laat) houtrot. En soms ligt houtrot gewoon eerder op de loer dan je denkt. Door bijvoorbeeld slechte ventilatie of door te dun aangebracht of verweerd schilderwerk.

Daarom moet je voor houtrot laten repareren bij Advance Onderhoud zijn. Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Wij repareren houtrot op professionele wijze. En we zorgen ervoor dat het niet weer terugkomt. Disclaimer: periodiek schilderonderhoud blijft een voorwaarde.

Zorgvuldig inspecteren we al het houtwerk dat jouw pand rijk is. Inclusief de moeilijk bereikbare plekken die doorgaans worden overgeslagen. Kwetsbare punten identificeren we en pakken we grondig aan met hoogwaardige 2-componenten epoxy. Epoxy is een goed vullend, flexibel en duurzaam houtvervangend product, dat ook nog eens uitstekend te modelleren, schuur- en overschilderbaar is. Na houtrotreparatie door vakmensen van Advance Onderhoud, is je houtwerk weer als nieuw.

Advies

Wij hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. We hebben jarenlange ervaring in houtrot repareren in en rondom de monumentenstad Amsterdam. We hebben alle expertise in huis om de juiste houtrotmaterialen te selecteren. En op de juiste wijze toe te passen.

Zo heeft ervaring en kennis ons geleerd dat polyester plamuur of acrylaatkit niet geschikt is voor het buitenschilderwerk. Veel beter is om een goede 2-componenten epoxy te gebruiken. Wij informeren je graag over wat je moet doen in de strijd tegen houtrot. Maar ook vooral over wat je niet moet doen. Kom vrijblijvend in contact met de professionals van Advance Onderhoud!

Translate »