Uw schilder voor buiten!

Als het aankomt op buitenschilderwerk in de provincie Zuid-Holland is goedkoop vaak duurkoop. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat bij niet secuur uitgevoerd werk na enkele jaren weer volledig onderhoud moet worden gepleegd. Vaak worden er helaas cruciale stappen binnen het schilderproces overgeslagen om zo snel mogelijk op te kunnen leveren. Dat is zeer zeker niet de manier waarop Advance Onderhoud te werk gaat. Wij willen u de hoogste kwaliteit bieden en tegen een eerlijk tarief!

Advance Onderhoud uit Delft onderscheidt zich door stappen tijdens de onderhoudswerkzaamheden herhaaldelijk op dezelfde wijze uit te voeren. Dit heeft in 20 jaar geleid tot een haast fabrieksmatig werkproces, waardoor onze opgeleverde project voldoen aan de hoogste kwalitet. In Nederland, met z’n wisselvallige klimaat, is niet alleen het schilderproces en de werkwijze van belang. Ook materiaalkeuze zorgt voor een deugdelijk en duurzaam eindresultaat. Advance Onderhoud is hier zeer betrokken in en streeft altijd naar kwaliteit en duurzaam schilderwerk!

Altijd een goede prijs – kwaliteit

De buitenschilderwerk kosten voor het schilderen van een huis of bedrijfspand bestaan uit twee delen: arbeidsloon en materiaalkosten. Hoewel materiaalkosten eenvoudig te schatten en berekenen zijn, hangen arbeidskosten sterk af van de staat van de ondergrond en het aantal handelingen in het schildersproces. Bij Advance Onderhoud is het werkproces efficiënt ingericht, waardoor wij concurrerende tarieven voor het arbeidsloon kunnen aanbieden. Zodoende gaan kwaliteit en prijs hand in hand en zijn we in staat om onze opdrachtgevers positief te verrassen!

Advance Onderhoud werkt vrijwel alleen op basis van aanneming. Dit wil zeggen dat wij een vaste prijs rekenen voor de werkzaamheden. In deze aanneemsom zitten arbeid en materiaal verwerkt, maar ook bijkomende zaken zoals parkeerkosten, steigerkosten en vergunningskosten. Deze zijn samen verpakt in een heldere en transparante offerte. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan voor uw schilderwerk!

Translate »