Nokvorstreparatie

Voorkom hoge kosten met een nokvorstreparatie. Sluit vervanging uit, door de nokvorst vast te zetten of vakkundig te laten repareren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met allerlei renovaties en reparaties van het dak en de diverse belangrijke onderdelen.

Vooral oudere huizen hebben last van scheurtjes in het cement onder de nokvorst. Die scheurtjes, kleine gaten en kieren kunnen makkelijk groter worden, door invloed van het weer. Met name vocht is een grote boosdoener. Een hevige regenbui, strenge vorst en sneeuw op het dak kunnen tot problemen leiden, waardoor hoge kosten ontstaan.

Laat u de nokvorstreparatie niet tijdig uitvoeren? Het kan gaan inregenen, waardoor de houten draagconstructie en het isolatiemateriaal aangetast raken of zelfs kunnen rotten. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet daarom goed vastzitten in het cement of de ruiterrol. Neemt u vrijblijvend contact op met Advance en wij adviseren u de best mogelijke opties tegen een altijd scherp tarief! Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Zuid-Holland en zijn een klein, maar zeer ervaren dakdekkersbedrijf!

Contactinfo

Advance Onderhoud
Schieweg 15
2628 BG  Delft

info@advance-onderhoud.nl
06-48646750

 BTWnr: NL149561325B01

Call Now ButtonBel met Advance!